5 Simple Statements About su kaçak tespiti Explained

Wiki Article

Merkez su tesisatı olarak, son teknoloji cihazları kullanan ve bünyesinde deneyimli ustaları bulunduran firmamız, kameralı su kaçağı tespit ve garantili onarım hizmeti vermektedir.

tavandan su akmıyorsa yani sadece duvarda su sızıntısı varsa yinede su kaçağını bulabiliyor musunuz, alt kata kadar inen su kaçaklarını ne kadar zaman da buluyorsunuz ? cevap verirseniz sevinirim.

Teklifler ayrıca e-posta ve sms yoluyla da sana iletilecek. 'Fiyat Teklifi Geldi' bildirimini aldıktan sonra sisteme giriş yaparak teklifleri inceleyebilir ve senin için en uygun olanı seçebilirsin.

Zeminde oluşan, parkelerin bitiminden, kalorifer peteklerinden su gelmesi ya da peteklerin nemlenmesi gibi olaylar gözlemliyorsanız su kaçağı ile karşı karşıya kalmış durumdasınız.

Metre hemen değişmezse, iki saat bekleyin ve tekrar kontrol edin. Tüm suyun kapalı olmasına rağMales değişmişse, yavaş bir sızıntı sorunu yaşıyor olabilirsiniz.

İnsan sağlığı için de zararlı olan bu kokulardan olabildiğince hızlı kurtarılması gerekir. Bu cihaz sayesinde yaşadvertığınız problemler kısa sürede ortadan kalkar ve yapılan işlemde hata fork outı olmaz. İstanbul bölgesinde atık su boruları ile sorun yaşayanlar firmamız ile iletişime geçebilir. Uzman kadromuz yaşanılan su kaçağı tespiti ve onarımını en hızlı şekilde gerçekleştirir.

Tamir edilmeyen duvar su sızıntıları duvarda ve zeminde küflenme ve bozulmalara sebep olacaktır. Duvardaki alçı ve boyanın bozulması yerde parkenin şişmesi gibi maddi sorunlara sebep olacaktır. Duvar su sızıntıları su tesisatçısı artworkık profesyonel cihazlarla bulunmaktadır. Mersin su tesisat firmamız gelişmiş cihazlarla su sızıntısının yerini tespit etmektedir.

Su kaçağı tespiti sonrasında su tesisatçısı measurement su kaçak tespiti tam bir fiyat teklifi sunuyoruz. Onarım işlemleri için ek ücret talep etmiyoruz, teklifimizde belirtilen fiyatlar kapsamında hizmet alırsınız.

Termal Kamera: Duvarların ve zeminin altındaki su sızıntılarını termal görüntüleme yoluyla tespit eder.

Kırmadan ve Dökmeden tıkanıklık açma robotlarımız ile pimaş gider tıkanıklıklarını açıyoruz.

Mesela su kaçağı var dediğiniz yeri kesin olarak bura diyebilirsiniz orayı kırar yeraltında ise kazarsınız ama tam ters tarafta çıkabilir kaçak. Su işte böyledir sızma kuvveti fazla olduğundan patlayan borunun 5 – 10 metre uzağına yayılabilir.

thirty yıllık deneyimimiz ile su tesisatçısı yüksek kalite uygun fiyat anlayışımız ve işinin ehli ustalarımızla siz değerli müşterilerimize hizmet vermekten mutluluk duyarız.

Her uygulamayı kapsayacak şekilde sızıntı tespiti için optimize edilmiş frekans tepkileri ile yüksek kaliteli piezo mikrofonlar basit geçişler sağlar

one- Birinci sebep üst kat komşunuzun banyodaki fayanslarının arasından alt kata su sızmasıdır. Bu durumda alt katın tavanında sürekli su kaçağı tespiti su akıyor olmaz.

Report this wiki page